FAQ

Aanbod

Ons aanbod is eindeloos! Het aanbod op onze website biedt een overzicht van de meest standaard textiel beschikbaar op de markt. Vind je het gezochte type textiel niet terug of is de textiel niet beschikbaar in het gewenste kleur? Geen paniek! Contacteer ons via info@king-tex.be en we helpen je graag verder met advies op maat. Via onze verschillende leveranciers kunnen we een zéér breed gamma van producten aanbieden.

Hoe vraag ik mijn offerte aan?

Mail ons jullie voorstel naar info@king-tex.be en wij maken vrijblijvend een offerte op! Vertel ons naar welk type textiel je op zoek bent, hoeveel stuks je nodig hebt (schatting) en laat weten hoe de textiel bedrukt of geborduurd moet worden: plaats van de logo’s, namen, nummers,… + het aantal kleuren waaruit het logo bestaat.

Leveringstermijn

De leveringstermijn bedraagt +/- 14 dagen. Bij dringende bestellingen is een snellere levering mogelijk!

Leveringsmethode

Bestellingen kunnen opgehaald worden in ons filiaal te Veurne. Is Veurne voor jou net iets te ver? Geen probleem, wij leveren aan huis in heel Vlaanderen! De kostprijs voor deze levering bedraagt 6,50 EUR*. Bij bestellingen vanaf 450 EUR* is de levering gratis.

Pasmaten

Twijfels bij de maten? Bij ons kunnen pasmaten steeds aangevraagd worden! Het aanvragen van pasmaten is kosteloos voor zover deze nadien gebruikt kunnen worden bij de betreffende bestelling. Zo niet worden de pasmaten aangerekend. Pasmaten worden steeds verstuurd, de verzendingskost hiervoor bedraagt 6,50 EUR*.

* Prijzen zijn excl. BTW